Tanning

PErfect tan - op basis van argan olie

“In 20 minuten de ideale teint voor een feestje, een reis of gewoon voor jezelf! “

– Beautybar Gently

Heb je een feestje, communie of trouw in het vooruitzicht of wens je jezelf even te verwennen? Kies dan voor een natuurlijke teint door tanning en dit in slechts 20 minuten. Wij hebben jaren ervaring in tanning.

HOELANG BLIJFT DE TANNING?

De tanning blijft een weekje zitten, dit kan je uitbreiden door dezelfde tanning in lotionvorm thuis verder te gebruiken. Op deze manier kan je je tanning tot 3 weken houden.

TANNING OP BASIS VAN ARGAN OLIE

Wat onze tanning zo exclusief maakt, is de MoroccanTan Blend: een mix van pure argan olie, rozebottel olie, aloë vera die als krachtige antioxidanten de huid hydrateren en zijdezacht maken. De DERMALOCK- en MOISTURE LOCK technologie houden vocht en DHA ingesloten in de huid zodat de kleur zich dieper en langer in de huid kan ontwikkelen.

KAN IK EEN KLEUR KIEZEN?

Ja, dat kan. Onze tanning geeft een naturel bruin resultaat. Wij raden aan om voor de naturelle tanning look te gaan. Op deze manier kan je je tanning het langst egaal behouden. Onze tanning laat een aangename geur op de huid en sneldrogend. Door de korte inwerktijd kan u al na 1, 2 tot 4 u douchen. Ons team werkt uitsluitend met natuurlijke ingrediënten, zonder parabenen & PEG.

HEB IK VOORBEREIDING?

Breng voor een tanning losse kledij en slippers mee. Make-up, deodorant, parfum, bodylotion kunnen pas enkele uren na de tanning.

PRIJS

Full body 29 euro

1/2 body 15 euro

Boek online uw afspraak.

MAROCCANTAN

Naturel bruin?

Hier kan u de producten vinden voor thuisgebruik na de tanning.