Permanente make-up

Permanente Make-up

Waarom?

Iedereen ziet er op elk moment van de dag graag verzorgd uit. De weinige tijd die we hebben verspillen we liever niet aan het bijtekenen van wenkbrauwen, het aanbrengen van een eyeliner of lipvorming.

Met Permanente Make-up bent u zo klaar, waarheen u ook gaat! U geniet steeds van perfect gestylede wenkbrauwen, lippen en ogen.

Ideaal!

Heeft u een actieve levensstijl, gaat u graag zwemmen of sporten? Heeft u smalle lippen, een vage lipcontour of geen volle wenkbrauwen? Draagt u contactlenzen?
Permanente Make-up is er voor iedereen die er perfect wenst uit te zien!

Ook voor mensen die door fysieke belemmeringen moeilijk zelf hun make-up kunnen aanbrengen of voor wie last heeft van huidirritaties door het gebruik van klassieke cosmetica is dit dé oplossing!

Wat?

Permanente make-up is een cosmetische procedure waarbij veilige pigmenten in de huid worden gebracht. Het resultaat is make-up die voor lange tijd perfect blijft (2 tot 5 jaar).
Invloeden van buitenaf, zoals de zon, of afschilfering van de huid verbleken de make-up. Deze kan later naar wens worden verdonkerd.

UwPermanente Make-up ziet er altijd professioneel aangebracht uit. Kwaliteit gaat boven alles! Ervaring en inzicht zijn hierbij van het grootste belang. Voor uw gezicht kiest u alleen het beste, toch?

Veilig!

Onze techniek is een volkomen veilige methode die sinds jaren wordt gebruikt in de VS door plastische chirurgen en dermatologen. Er wordt uitsluitend met professioneel materiaal gewerkt dat vrijwel gevoelloos wordt afgesteld.

Vóór de behandeling wordt er een verzachtende zalf aangebracht. Hierdoor wordt eventuele pijn bijna volledig weggenomen. Ons doel is om elk ongemak voor u te vermijden.

Schoonheidssalon Gently Nails & Beauty werkt volledig volgens de wettelijke voorschriften en binnen de geldende verzekeringsnormen.

Wenst u het resultaat van de powder brows, eyeliner of wimperaccent te zien? Elk van ons heeft deze behandelingen reeds ondergaan. Kom gerust eens kijken!

Prijzen

WENKBRAUWEN

Accent wenkbrauwen € 186,00
Volledig € 320,00

 

LIPPEN

Fijne lipcontour € 320,00
Lippen schaduwlijn € 397,00
Volledige lippen € 595,00

 

OGEN

Accent wimperlijn € 150,00
Kayal of eyeliner € 186,00
Brede eyeliner € 235,00
Volledige oogcontour € 360,00

 

Tache de beauté € 65,00