Permanente make-up

De ideale look op elk moment van de dag

“Wij zijn gespecialiseerd in shadow brows en eyeliners ” Maar liefst meer dan 200 tevreden klantjes uitsluitend in permanente make-up

– Beautybar Gently

BROWEXPERT PMU
GOOD BROW
GOOD DAY
GREAT LOOK

Shadow brow / full color brow  

FAQ

Most frequent questions and answers

Iedereen ziet er op elk moment van de dag graag verzorgd uit. De weinige tijd die we hebben verspillen we liever niet aan het bijtekenen van wenkbrauwen, het aanbrengen van een eyeliner of lipvorming.

 

 

 

Heeft u een actieve levensstijl, gaat u graag zwemmen of sporten? Heeft u smalle lippen, een vage lipcontour of geen volle wenkbrauwen? Draagt u contactlenzen?
Permanente Make-up is er voor iedereen die er perfect wenst uit te zien!

Ook voor mensen die door fysieke belemmeringen moeilijk zelf hun make-up kunnen aanbrengen of voor wie last heeft van huidirritaties door het gebruik van klassieke cosmetica is dit dé oplossing!

Permanente make-up is een cosmetische procedure waarbij veilige pigmenten in de huid worden gebracht. Het resultaat is make-up die voor lange tijd perfect blijft (2 tot 5 jaar).
Invloeden van buitenaf, zoals de zon, of afschilfering van de huid verbleken de make-up. Deze kan later naar wens worden verdonkerd.

UwPermanente Make-up ziet er altijd professioneel aangebracht uit. Kwaliteit gaat boven alles! Ervaring en inzicht zijn hierbij van het grootste belang. Voor uw gezicht kiest u alleen het beste, toch?

 

 

 

Onze techniek is een volkomen veilige methode die sinds jaren wordt gebruikt in de VS door plastische chirurgen en dermatologen. Er wordt uitsluitend met professioneel materiaal gewerkt dat vrijwel gevoelloos wordt afgesteld.

Vóór de behandeling wordt er een verzachtende zalf aangebracht. Hierdoor wordt eventuele pijn bijna volledig weggenomen. Ons doel is om elk ongemak voor u te vermijden.

Schoonheidssalon Gently Nails & Beauty werkt volledig volgens de wettelijke voorschriften en binnen de geldende verzekeringsnormen.

Wenst u het resultaat van de powder brows, eyeliner of wimperaccent te zien? Elk van ons heeft deze behandelingen reeds ondergaan. Kom gerust eens kijken!

Ogen: 3Xdaags 3 dagen terramycine oogzalf smeren. De eerste week geen make-up, sauna of zwemmen.

Wenkbrauwen: Het 1e uur na de behandeling om het kwartier afdeppen met een nat wattenschijfje om korstjes te voorkomen. In de ochtend en avond terramycine smeren gedurende 4 dagen. De eerste week geen make-up aan de wenkbrauwen aanbrengen. Sauna of zwemmen raden we af.

Lippen: 3x daags 4 dagen terramycine of callendula zalf smeren. De eerste week geen lippenstift aanbrengen, geen sauna of zwemmen.

Voor aanvang van de permanente make-up bespreken we uitgebreid de look die u wenst als eindresultaat. 

Na bespreking gaan we over tot de behandeling. U kan vrijblijvend ook langskomen om een voorlopige ‘look’ van de permanente make-up samen met ons team te bekijken. 

Een naturelle look, passend bij uw gelaat is ons uitgangspunt.

 

 

Altijd swimproof! 

Wenst u resultaat van de permanente  make-up ontdekken?

Boek een afspraak of kom langs in onze zaak. 

 

Prijzen

WENKBRAUWEN

Accent wenkbrauwen€ 250,00
Volledig€ 320,00

LIPPEN

Fijne lipcontour€ 320,00
Lippen schaduwlijn€ 397,00
Volledige lippen€ 595,00

OGEN

Accent wimperlijn€ 150,00
Kayal of eyeliner€ 186,00
Brede eyeliner€ 235,00
Volledige oogcontour€ 360,00
Tache de beauté€ 65,00