Huidverbetering

                            Medik8
Award-winnend huidverbeteringsmerk


Wat is Medik8?

Ons team maakt al jaren gebruik van de Medik8-producten en boeken hiermee fantastische resultaten! Ze zijn gericht op huidverbetering en het wegnemen of verminderen van huidproblemen. Deze biotechnologische producten (“groene” cosmeceuticals) zijn vrij van zeep, parabenen, parfum en minerale oliën. Hierdoor kunnen ze ook worden gebruikt door mensen met een gevoelige huid.

Het is niet voor niets dat Medik8 wordt aangeraden door professionals zoals plastisch chirurgen, dermatologen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Het merk, met meer dan 40 jaar ervaring, staat namelijk volledig in het teken van productontwikkeling en doet continu onderzoek naar verbeterde formules.

 

Een stralende en gezonde huid!

Medik8-producten bevatten hoge concentraties werkstoffen zoals vitamine C, retinol (vitamine A), hyaluronzuur en AHA’s (Alpha hydroxy zuren). Deze werkstoffen zorgen ervoor dat uw huid gestimuleerd blijft wat op zijn beurt weer resulteert in zichtbare huidverbetering (anti-ageing). Correct gedoseerd kunnen huidproblemen zoals skin-ageing, acne, roodheid, pigmentatie en droogheid worden opgelost. Mét bewezen resultaat!

 

Picture

Foto

PROFESSIONELE HUIDVERBETERING,
STRAAL MET MEDIK8!

 

Persoonlijk en op maat

Omdat iedereen anders is en dus ook iedere huid, kiest ons team voor een persoonlijke aanpak. We nodigen u daarom graag uit voor een intakegesprek. Hierin peilen we naar uw wensen en gaan we na hoe het staat met uw huidconditie en van welke huidproblemen u last ondervindt. Aan de hand daarvan bepalen we welke behandelingen en/of welke producten voor u het meest geschikt zijn. Een persoonlijk en op maat gemaakt plan, voor het beste resultaat!

Ook kennismaken van de werking van Medik8 huidverzorgingsproducten?
Boek online uw afspraak of kom even langs.