Laserontharing

Permanente laserontharing
Gedaan met overmatige haargroei!

 

Waarom ontharen met de laser?

Omdat ontharen op de traditionele manieren tijdrovend, vaak pijnlijk (denk maar aan epileren of harsen) en vooral een steeds terugkomend en duur ritueel is. Daarbij komt ook dat je voor je de deur uitgaat nog even controleert of er geen haartjes te zien zijn, vooral in de zomer. Dit is verleden tijd dankzij laserontharing.

 

Hoe werkt het ontharen met laser?

In ons beautycentrum wordt er gewerkt met een SuperHairRemoval-laser die kan worden gebruikt op ieder huidtype (zowel blank als donker) en geen onderscheid maakt in haarkleur. 

SHR is een lasertechniek waarbij de energie veilig naar de haarwortel wordt geleid. De laserstraal warmt het haarzakje op waardoor de haarwortel wordt beschadigd en het haar niet meer groeit.  

 

Wat mag u verwachten van SHR-laserontharing?

Een ontharingsbehandeling met de SHR-laser is nagenoeg pijnloos en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Er worden geen pijnlijke lichtflitsen verzonden. De huid rondom het haarzakje blijft onbeschadigd. De kans op verbranding is uitgesloten.

De behandelingsduur hangt af van de te behandelen zone maar duurt meestal niet langer dan een half uurtje.

 

Voordelen van SHR-laserontharing

– zichtbaar resultaat reeds één week na behandeling
– ontharing van ieder huidtype mogelijk, ook gebruinde huid
– de SHR-laserbehandeling kan doorheen het hele jaar worden uitgevoerd
– goed resultaat op alle haarkleuren en -types (ook op licht, rood en fijn haar)
– voorkomt bijwerkingen en pijn
– beschadigt de huid niet
– irriteert nauwelijks

Inmiddels is deze technologie één van de meest onderzochte lasertoepassingen. Dankzij de goede en veilige resultaten is de SHR-technologie bezig om de meest bekende technologie wereldwijd te worden.

 

Voor wie is de laserbehandeling geschikt?

Iedereen die zich stoort aan zijn of haar beharingspatroon komt in aanmerking voor laserontharing. Het gezicht, hals, rug, oksels, bikinilijn, benen, borst,… al deze zones kunnen worden behandeld.
Het enige wat van belang is, is dat de huid niet donkerder is dan de beharing en dat de haren pigment bevatten.

 

Waarmee dient u rekening te houden?

Voorafgaand aan een laserbehandeling mag u minimaal 6 weken niet epileren, harsen of andere ontharingsmethode gebruiken. Scheren mag.

Zonnebaden of onder de zonnebank gaan, mag niet in een periode van minimaal 6 weken voorafgaand, tijdens en na de laserbehandeling.

 

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Haar groeit cyclisch in drie fases: de groeifase, slaapfase en overgangsfase. Tijdens de groeifase is er direct contact tussen de haartjes en het haarzakje. Dit is dan ook de beste fase om laserontharing toe te passen.

Op het moment van een laserbehandeling zullen niet alle haren in de groeifase zijn. Daarom is een herhalingsbehandeling na ongeveer zes tot zeven weken noodzakelijk om alle haartjes in het te behandelde gebied te vernietigen. Meestal volstaan 6 behandelingen om een bepaald gebied definitief te ontharen.

 

Prijzen?

VROUWEN

Bovenlip € 39
Kin € 39
Gelaat volledig € 89
Kleine zone € 40
Oksels € 59
Onderarm € 69
 Handen € 40
 Bikini € 59
 Bikini brazilian € 99
 Bovenbenen € 125
 Onderbenen € 125

 

MANNEN

Wenkbrauwen (tussenzone) € 19
Baard € 59
Baard + nek € 99
Schouders € 59
Rug € 149
Onderrug € 89
Bovenarmen € 79
Borst € 99
Buik € 99
Oksels € 65
Voeten € 49

Archief